Pokrećete novi posao, uvodite novu poslovnu aktivnost u poduzeće; trebaju Vam novi strojevi, oprema i uređaji; želite opremiti ili kupiti poslovni prostor ili slično?

U potrazi ste za najpovoljnijim rješenjem zatvaranja financijske konstrukcije uz pomoć razvojnih banaka i/ili agencija, neke od poslovnih banaka ili iz EU fondova – ukratko potrebna su Vam tuđa financijska sredstva?

Želite realno sagledati sve aspekte i isplativost Vaše poslovne ideje te kvalitetu poduzetničkog pothvata, kojeg ćete danas-sutra prezentirati postojećim i potencijalno novim poslovnim partnerima?

Dogovorite već danas Vaš termin za ulazne konzultacije! Traju do dva radna sata a njihov cilj je zajednički i detaljno analizirati Vašu poslovnu ideju te ponuditi najadekvatniju opciju za njezinu realizaciju, s naglaskom na pitanje zatvaranja financijske konstrukcije ali i tržišnu opravdanost, konkurenciju, cijene, ciljne skupine, marketing strategiju i slična bitna pitanja.

Radi vlastitog posla ne stignete pratiti natječaje za bespovratna sredstva i/ili kreditne programe za poduzetnike? Dok se Vi bavite svojim poslom, dozvolite nama da za Vas pratimo situaciju na tržištu i pravovremeno Vas obavještavamo o aktualnim natječajima i programima prilagođenim Vašem poslovanju te mogućnostima aplikacije na njih. Pošaljite nam upit i kontaktirati ćemo Vas u što kraćem roku.

Po prvi puta vršite registraciju vlastite poslovne aktivnosti i niste sigurni da li to učiniti kao dioničko društvo (d.d.), društvo ograničene odgovornosti (d.o.o./j.d.o.o.), obrt, obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo ili poduzeće u nekom drugom obliku? Ne znate od kuda krenuti i što Vam je sve potrebno za registraciju poduzeća te koliko traje taj proces? Kako odabrati i rezervirati ime poduzeća, koje sve djelatnosti registrirati i na koji način, kako odrediti iznos temeljnog kapitala, kako riješiti vizualni identitet poduzeća te kako zaobići potencijalne greške u koracima koje je naknadno vrlo često skupo ispravljati? Poučeni bogatim iskustvom, možemo Vam na vrijeme ukazati na neke bitne detalje na koje je potrebno obratiti dodatnu pozornost, a kako bi Vaše poslovanje od samog početka zasjalo u najboljem mogućem svjetlu.

VAŠ USPJEH JE I NAŠ USPJEH!

„Ciljajte prema mjesecu! Čak i ako ga promašite, završit ćete među zvijezdama.“, Les Brown