Pavle-Knezevic

Pavle Knežević, struč. spec. oec. / IPMA, direktor Caetus d.o.o.

Naša temeljna djelatnost je savjetovanje u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem. Uz niz kvalitetnih usluga povezanih sa poslovnim savjetovanjem bez obzira na gospodarski sektor, specijalisti smo za ekonomsko-financijske analize i financijsko-tržišne projekcije poslovnih ideja, bilo da je riječ o novim ili iskusnim poduzetnicima. Nudimo visokokvalitetne usluge izrade poslovnih planova, investicijskih studija te pripreme natječajne dokumentacije za povlačenje bespovratnih sredstava iz EU fondova. Osim toga nudimo i izradu studija izvodljivosti, studija isplativosti, studija gospodarske opravdanosti, analiza troškova i koristi (CBA studija), marketing planova i raznih srodnih elaborata. Na vrlo konkretan, stručan i neovisan način, pomažemo klijentima u donošenju bitnih poslovnih odluka i razvoju poslovanja. Izrada svih projekata i sva komunikacija, osim na hrvatskom moguća je i na engleskom i talijanskom jeziku. Uspješno surađujemo sa razvojnim bankama i agencijama u zemlji, poslovnim bankama u zemlji i van nje te ostalim provedbenim tijelima natječaja za dodjelu poduzetničkih kredita, potpora i bespovratnih sredstava.

Naš tim čine visokoobrazovani ekonomski stručnjaci i specijalisti iz polja projektnog menadžmenta, sa međunarodno priznatim certifikatima (IPMA – International Project Management Association) i višegodišnjim radnim iskustvom na vođenju projekata u realnom i financijskom sektoru. Orijentiranost cilju, ambicioznost i predanost poslu te individualni pristup, entuzijazam i fleksibilnost kod svakog projekta kojeg radimo, temeljne su pretpostavke naše poslovne politike koja se pokazala vrlo uspješnom.

Naime, vrlo uspješno smo realizirali projekte i poduzetničke ideje iz raznih gospodarskih grana: raznih proizvodnih i uslužnih djelatnosti, turizma, poljoprivrede, socijalne i ostale infrastrukture, graditeljstva, inovacija, zdravstva, sporta i raznih drugih područja. Ponosimo se ostvarenim rezultatima i veselimo novim projektima. Jedan od pokazatelja kvalitete zasigurno su preporuke naših poslovnih partnera, koji su uz našu pomoć i podršku uspješno ostvarili svoje poslovne ciljeve i ideje.

Jamčimo vrhunsku kvalitetu usluge, tajnost i zaštitu podataka, individualan pristup, brzu realizaciju, stručan savjet i podršku u svim fazama projekta.

VAŠ USPJEH JE I NAŠ USPJEH!

„Ciljajte prema mjesecu! Čak i ako ga promašite, završit ćete među zvijezdama.“, Les Brown