Usluga „ključ u ruke“ podrazumijeva cjelovitu pripremu natječajne dokumentacije i praćenje projekta od početka do kraja, bez obzira da li se radi o programima kreditiranja poduzetnika (HBOR, HAMAG-BICRO, poslovne banke), bespovratnim EU sredstvima i potporama ili kombinacijama više izvora financiranja.

U sklopu ove usluge nudimo izradu stručnog i kvalitetnog poslovnog plana, investicijske studije ili drugog elaborata isplativosti ulaganja ovisno o zahtjevima natječaja/programa; popunjavanje ostalih obrazaca propisanih natječajem/programom (zahtjev za zajam, zahtjev za jamstvo, A/B obrazac, izjave, upitnici, tablice i ostalo); predaju kompletnog prijavnog paketa na natječaj i vođenje projekta u smislu direktne komunikacije sa provedbenim tijelima natječaja/programa odnosno referentima zaduženim za obradu vašeg zahtjeva. Naime, vrlo često se od strane provedbenih tijela traži dodatno objašnjenje, nadopuna natječajne dokumentacije ili sastanak u cilju rješavanja određenih pitanja i/ili nejasnoća.

Ova je usluga za naše klijente vrlo korisna jer je faza ocjenjivanja zahtjeva isto toliko bitna kao i prva faza pripreme natječajne dokumentacije, ako ne i bitnija. Naš zadatak u sklopu ove usluge započinje razradom poslovne ideje i usmjeravanjem projekta na najpovoljnije izvore financiranja i zatvaranja financijske konstrukcije, a završava u trenutku kada klijent potpiše Ugovor(e) o zajmu/jamstvu/bespovratnim sredstvima/potpori, sa provedbenim tijelima koja su nositelji tih natječaja/programa. Imamo veliko i vrlo pozitivno iskustvo u provođenju usluga ove vrste, a broj zadovoljnih klijenata kojima smo pomogli u uspješnoj realizaciji njihovih poslovnih ideja na ovaj način u ovom je trenutku veći od 150.

Nazovite nas za više detalja.

VAŠ USPJEH JE I NAŠ USPJEH!

„Ciljajte prema mjesecu! Čak i ako ga promašite, završit ćete među zvijezdama.“, Les Brown